Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


SM i tyngdlyftning arrangeras den 17 till 19 juni 2022. Nu är det klart vilka tävlingar som gäller som kval till SM. Det börjar redan i december med landsdelsmästerskapen.
 
Under helgens Nordiska Mästerskapen blev det hela 14 medaljer till våra ungdomar och juniorer. En rekordfylld tävling med personliga, svenska och även nordiska rekord. Sverige blev även bästa land på herrjuniorsidan.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet och Landskrona AK vill påminna om vad som gäller inför junior-SM som arrangeras i Puls Arena den 4 till 5 december.
 
Fram till och med den 15 december finns möjligheten att göra omregistrering (föreningsbyte) för såväl lyftare som domare.
 
Fram till och med den 15 december finns möjligheten att göra omregistrering (föreningsbyte) för såväl lyftare som domare.
 
Här är truppen till årets Nordiska Mästerskapen (NM) för ungdomar och juniorer i Stavern, Norge 26-28 november.
 
Söndagen den 21 november fyller Lars-Olof Stålner 80 år. Svenska Tyngdlyftningsförbundet riktar ett stort grattis och publicerar här en intervju med honom om alla hans år inom tyngdlyftningen.
 
Lag-SM 2021 arrangerades av Vallentuna TK och bjöd på två rafflande finaler. På damsidan vann ASK Eskilstuna medan Mossebergs AK drog längsta strået på herrsidan.
 
I helgen arrangerar Vallentuna TK Lag-SM 2021. Så här följer du tävlingarna!
 
Nordiska mästerskapen avgjordes i en fin gammal sporthall i Köpenhamn och för första gången fredag-lördag istället för lördag-söndag. Så här gick det för Sverige.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundets förbundsmöte 2022 hålls söndagen den 24 april i Stockholm.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet var med på ett informationsmöte som Riksidrottsförbundet höll angående frågan på torsdagsmorgonen den 18 november.
 
Ida Rönn och Stefan Ågren medverkade under helgen i ett reportage på TV4. Nu har de resterande åtta lyftarna i den svenska truppen på Nordiska Mästerskapen ställt sig bakom en skrivelse som skickats till Svenska Tyngdlyftningsförbundet.
 
Junior-SM arrangeras i Landskrona den 4-5 december.
 
I år är det Danmark som är värd för Nordiska Mästerskapen och tävlingarna genomförs i Köpenhamn under fredag och lördag. Här får du info om Sveriges lyftare samt länkar till resultat och stream.
 

Postadress:
Södra TLK - Tyngdlyftning
Personnevägen 90
12949 Hägersten

Besöksadress:
Personnevägen 90
12949 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@sodratk.se