Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Idrottsföreningar kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för kvartal 3 2020 senast den 26 oktober kl 12. Så här fungerar det!
 
På grund av oroligheterna i det Internationella Tyngdlyftningsförbundet (IWF) hade det Svenska Tyngdlyftningsförbundet (STF) under söndagen ett extrainsatt styrelsemöte.
 
Idrottsföreningar som bedriver verksamhet för äldre (65+) har under oktober och november 2020 möjlighet att söka ett verksamhetsstöd för den målgruppen. På den här sidan får du reda på mer om stödet och ansökan.
 
I samband med JSM delades Ungdomsfondens diplom ut till de som tidigare i år fått stipendiemedel.
 
Efter serieomgång 3 skickade Svenska Tyngdlyftningsförbundet (STF) ut en enkät till deltagande föreningar som nu sammanställts. Utefter inspelen tydliggör STF nu sina riktlinjer under coronapandemin.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet (STF) har gjort klart med AK Nilas som arrangör för senior-SM på dam- och herrsidan 2020.
 
Här hittar du protokollet från Svenska Tyngdlyftningsförbundets (STF) styrelsemöte söndagen den 4 oktober.
 

Elitserierna justerade

(2020-10-08 14:18)
Enligt Seriebestämmelserna ska de två sista lagen i respektive Elitserie flyttas ned till division 1 efter tre omgångar. Detta har nu gjorts och Elitserierna innehåller åtta lag.
 

Resultat U14 serien

(2020-10-08 10:48)
De ordinarie serieomgångarna av U14-serien ställdes in på grund av pågående pandemi. Däremot har omgång 3 nu genomförts med gott resultat.
 
Svenska Tyngdlyftningsförbundet är glada att kunna presentera en ny arrangör på nytt datum för ungdoms-SM. Olofström Fritidsklubb kommer, med uppbackning av Ronneby AK, att arrangera tävlingen i Dannfältshallen i Olofström den 7-8 november.
 
Sedan ett antal år tillbaka har Svenska Tyngdlyftningsförbundet (STF) tagit bort kostnaden för nya ungdomslicenser under sista kvartalet, oktober-december.
 
Årets Nordiska Mästerskap (NM) ska genomföras i Köpenhamn 26-28 november. Observera att tävlingarna startar på fredagen den 27:e och slutar på lördagen 28:e
 
Torsdagen den 1 oktober byter Svenska Tyngdlyftningsförbundet (STF) officiellt adress från Örebro till Stockholm. Här hittar du information om detta!
 
Då Svenska Tyngdlyftningsförbundet (STF) saknar arrangörer kommer veteran-SM inte att arrangeras 3-4 oktober och ungdoms-SM inte arrangeras 9-10 oktober.
 
Här summerar vi helgen i Landskrona.
 

Postadress:
Södra TLK - Tyngdlyftning
Personnevägen 90
12949 Hägersten

Besöksadress:
Personnevägen 90
12949 Hägersten

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@sodratk.se